Конкурс за ученическо есе

26.09.2010 23:14

 

Центърът за развитие на човешките ресурси

о б я в я в а

Конкурс за ученическо есе

по случай

Европейския ден на езиците

 

 

            По случай Европейския ден на езиците – 26 септември - Центърът за развитие на човешките ресурси обявява Конкурс за художествено ученическо есе на тема „Прозорецът”, посветено на европейското езиково многообразие.

 

            Може би вашите знания по чужд език в даден момент са отворили за вас прозорец към един нов свят – свят, който не сте познавали и дори не сте си представяли. Разкажете ни за вашия прозорец – какво се вижда през него, защо е ценен за вас, с колко приятели ви срещна, кого бихте поканили да надникне през него заедно с вас – напишете за най-интересното, което ви се случи благодарение на вашите чуждоезикови знания – широкия, светъл и чист прозорец, с който разполагате. Разкажете го по най-интересния и невероятен начин, по който това може да бъде направено.

Заглавието „Прозорецът” е работно, можете да го промените.

           

Конкурсът е за ученици от 8. до 12. клас. Ще бъдат връчени:

 

І награда – дигитален фотоапарат и допълнителни награди.

ІІ награда – МР3 плейър и допълнителни награди.

ІІІ награда – USB флаш памет и допълнителни награди.

 

и три поощрителни награди.

 

 Официалното награждаване ще се състои в София на 10 Декември 2010 година по време на организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси празнична Валоризационна конференция, където есетата ще бъдат прочетени. Най-добрите текстове ще бъдат включени в печатните издания на Центъра.

 

Условия на конкурса: Текстовете на есетата да са в максимален обем 1 печатна страница. В края на текста да бъдат написани: трите имена на участника, възраст, клас, училище, личен адрес, телефон, е-mail за връзка. Есета с липсващи за автора данни няма да могат да бъдат включени в конкурса.

 

За контакти – mkaraangova@hrdc.bg; тел. 02 / 915 50 24.

 

Есетата изпращайте на e-mail адрес ese@hrdc.bg. Краен срок за получаване – 30 Октомври 2010г.

За връзка

Търсене

 

<div align="center"><script language="JavaScript" src="https://chasikov.net.ru/js/music_wind_mini.js" type="text/javascript"></script></div>

© 2009 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode