Коледно тържество

22.12.2009 12:36

Традиционното коледно тържество на клуб „Краезнание” се проведе на 22 декември по обяд в зала „Европа” в училище. Веселият сценарий бе допълнен с коледно настроение, коледарски и новогодишни песни и много смях. Водещите на тържеството - Анна, Стелиана и Зюрхай от XII клас умело потопиха публиката в празнична атмосфера.

Коледарите – Цветан, Димитър, Виктор, Николай, Михаил, Янислав от VI-a и Кристиян (V-a) поздравиха всички присъстващи с песни и благословия. Не мина и без прелестната Снежанка (Цветелина от XII-в), която бе изгубила подаръците на учениците, но затова пък им гледа на ръка. Много смях и забавление предизвика караокето с песни на новогодишна тематика, в което освен ученици, се включиха и учители. От трите отбора, съставили модерен вариант на приказка, най-добре се представиха Кирил, Вероника и Светлина от XII клас. Те направиха дори драматизация на своя вариант и заслужено спечелиха първото място. Талантливите художници Янислав, Михаил и Шенай нарисуваха Снежанка със завързани очи. Публиката с ръкопляскане определи като най-добра рисунката на Шенай от VIII-б.

И понеже Снежанка беше изгубила подаръците, джуджетата на дядо Коледа – Елена, Галя, Лилия и Цветан от IX-з клас организираха томбола за всички присъстващи. А късметлиите си тръгнаха с вкусни и интересни печалби.

 

За връзка

Търсене

 

<div align="center"><script language="JavaScript" src="https://chasikov.net.ru/js/music_wind_mini.js" type="text/javascript"></script></div>

© 2009 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode