Трето място в конкурса послучай 100 г. от Независимостта на България

20.10.2008 17:30

 

Честването на 100 години българска Независимост като част от историческата ни действителност, попадна заедно с всичките си инициативи в кръга от интереси на нашите ученици. А и нашият клуб е място, където винаги са си давали среща влечението и любопитството към историята и нейните многобройни неизвестни с желанието да се търсят и преоткриват събитията, регистрирани чрез усещанията ни за тяхното значение и влияние върху българската действителност. В тази ни дейност ни помогнаха и многото мероприятия, които бяха подети от различни организации и институции и имаха адрес ученическите дейности за отбелязване на тази историческа дата - 100 години Независима България. Включихме се в тези, които ни предложиха възможности за издирвателска или творческа дейност и понеже го направихме с желание и много енергия, успяхме да финализираме участието си в част от конкурсите с вземане на призови места и награди.

Трето място и парични премии от 60 лева получиха в конкурса на сдружение "Артилерия - генерал Владимир Вазов” град Плевен за презентации ученичките Катрин Вълчева и Вероника Христова от 11-з клас. Презентацията на Калин Даскалов от 11-и клас бе наградена с поздравителен адрес. Посветените на Независимостта наградени материали бяха показани пред плевенската общественост на специална церемония в зала Катя Попова и отразени като събития в местната преса.

За връзка

Търсене

 

<div align="center"><script language="JavaScript" src="https://chasikov.net.ru/js/music_wind_mini.js" type="text/javascript"></script></div>

© 2009 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode