Екопътека "Маарата" - с. Крушуна

04.10.2008 09:00

 

Последната ни безплатна екскурзия по проекта " Училището територия на учениците" решихме да съвпадне по възможност с интересите и желанията на повечето ученици от клуба. А кой ще откаже комплект от забележителни пещери, страхотни водопади и природа, облечена в най-новата си модна колекция сезон лято - есен. Бонус към всичко това беше страхотното топло време, а на нас ни оставаше да прибавим само добро настроение, за да се получи перфектната разходка сред природата.

Емоциите по екопътеката " Крушуна " бяха продължени и при посещението на уникалната "пещера сред нищото" - “Голяма гарваница”. Карстовото й тяло се изтяга на около 100 м. под земята, насред равна зелена поляна. Около добре замаскираното разположение на пещерата се е разположило място за пикник, което те очарова с неподправената разхвърляност на глинени саксии с мушката и миришещи на прясно отсечено дърво навеси.

 

За връзка

Търсене

 

<div align="center"><script language="JavaScript" src="https://chasikov.net.ru/js/music_wind_mini.js" type="text/javascript"></script></div>

© 2009 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode